STEUN ONS ALS PARTICULIER

Als particulier kunt u het werk van SIHVA op verschillende manieren ondersteunen. Ten eerste kunt u voor ons bidden. Voor de voortgang van het werk van SIHVA, voor de vluchtelingen in Alblasserdam en daarbuiten, en voor onze vrijwilligers. Daarnaast kunt u het werk van SIHVA ondersteunen door vrijwilliger te worden. Daar kunt u hier meer informatie over lezen. Tenslotte kunt u het werk van SIHVA ondersteunen door een financiële bijdrage te leveren. U kunt uw (periodieke) gift overmaken naar bankrekeningnummer NL29 RABO 0181 9202 20 ten name van SIHVA in Alblasserdam of doneer direct online. SIHVA is door de Belastingdienst erkend als ANBI (RSIN nummer 8540.27.130 in het ANBI register), dus uw gift is belastingaftrekbaar. Alvast bedankt voor uw gebed of donatie! En like ons op Facebook: https://www.facebook.com/sihvanl

STEUN ONS ALS KERK

De kerken in Alblasserdam hebben een belangrijke rol gespeeld bij het oprichten van SIHVA, en de steun van de kerken blijft hard nodig. Ook als kerk kunt u SIHVA op verschillende manieren helpen. U kunt ons natuurlijk financieel helpen door voor ons te collecteren (zie bankrekening nummer hierboven). Maar nog belangrijker is het om voor SIHVA te bidden en uw gemeenteleden bij het werk van SIHVA te betrekken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een oproep voor vrijwilligers of praktische hulp in uw kerkblad te plaatsen. Ook kunt u SIHVA uitnodigen om een presentatie in uw kerk te geven. Wilt u meer weten over wat u als kerk voor SiHVA kan doen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!

STEUN ONS ALS BEDRIJF

Ook als bedrijf kunt u het werk van SiHVA ondersteunen. Zo heeft SiHVA praktische hulp nodig op het gebied van opslag en transport van goederen, zoals huisraad, en het gebruiksklaar maken van woningen. Maar ook kunnen bedrijven helpen bij het succesvol uitvoeren van andere projecten van SiHVA. Uiteraard is ook een financiële bijdrage van harte welkom. Wilt u meer weten over wat uw bedrijf voor SiHVA kan doen of sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op!